Adviseurs

Adviseurs

ing. Kees Lamberts

Studeerde aan de Technische Hogeschool van Utrecht. Jarenlange ervaring met advies en projectmanagement in de procesindustrie en op de terreinen sport,- recreatie,- welzijn,- kinderopvang- en onderwijshuisvesting. Is veel malen betrokken bij huisvestingsadvisering en projectmanagement voor (multifunctionele) sport-, welzijns- en onderwijsaccommodaties, zoals voor de binnenstad van Amsterdam, de Vinex-locaties Vathorst te Amersfoort en Leidsche Rijn te Utrecht.

 


 

drs. Paul Louwerse

Begon bij de start van het LOOZ (Landelijk Ondersteuningsproject Overdekte Zwembaden) in 1988 in de sportsector. Hij was mede-initiator van het SIAM. Zijn belangrijkste werkgebieden zijn beheer en exploitatie, verzelfstandigingsprojecten en managementbegeleiding cq interim management.

 


  

drs. Daan Kramer drs. Daan Kramer

Werkt sinds 1986 als adviseur in de sportsector. Zijn publicaties over ontwikkelingen van zwembaden en privatisering zijn voor veel beleidsmakers 'eye openers' gebleken. Naast adviseur op het gebied van sport in de breedste zin des woord, is hij sinds 1990 permanent actief als interim manager.

 


 

Terug naar de homepage
Terug naar de statiche items